Thursday, June 9, 2011

memang tak suka...menyusahkan betul bila nak beli pad

bismillahirrahmanirrahim


lebih seminggu blog tak diupdate kan. hehe. hari ni...alhamdulillah, berpeluang jugak. ok. now, masuk tajuk. sangat2 tak suka...menyusahkan betul. bikin panas je. *dan bilik skang pun terasa agak panas jugk.





nak dijadikan cerita. hari ni keluar rumah jugak pegi jln2 ngan member. biasalah jumpa kwn lama. dia blanja mkn. org kate rezeki jgn ditolak. dah org nak blanja...dgn rasa berbesar hati yg sgt2 sudikan diri utk dibelanja. tertunai hasrat dia tuk blanje kite yer. dah la dia yg mai amik kat umah. alahai, anak sape le tuh...baiknyer, murah hati btl. tp part nih kite mmg suka dan tak menyusahkan.







part yg mmg tak suka dan menyusahkan betul.
after mkn2 apa semua...mntk kwn kite nih singgah econjaya jap nak beli brg la kan. *xkan nak main bola kat situ plak.* so, dgn langkah yg bersemangat dan berkobar2 *sbb baru lps mkn...energy bertambah* menuju ke bahagian pad@tuala wanita.







mata mula meliar *erk. btl ke ayt nih. lantak lah* mencari brg yg berkenan dihati ingin dcari. tapi diri ini berasa kekok..sbb musababnye...rmai kaum adam berada disana. dan membuatkan diri ini memang tersngt tak suka. apa kes ni? adakah bhagian itu dijaga oleh kaum lelaki? atau mereka hanya saje2 lepak kat situ? sbb mmg bdk ppuan akan masuk.







dan ini mmg menyusahkn betul bila nk tanya. takkan le dgn muka selamba nk pegi kat abg tuh n tny "abg2...yg sekian...sekian...sekian...ada tak?"...owh tidak.! mmg xsanggup le nak singggah beli sebulan. dan mmg tak leh nak bayangkan muka abg2 klu ada org p tanya diaorg...boleh terguling terus kat situ. dah tu sapa suruh duk situ.
hemm...tapi ada ke dak laki yg ambk tau psl brg ppuan ni? *ntah. myb*hahaha.





ntah pape. cuma rasa tak selesa je bila mereka2 (lelaki) ada kat bahagian tuh.
ok. think +ve. myb diaorg melatih diri utk menjd suami atau abg atau adik atau anak yg baik lg mithali...nnt sng bila wife atau adik atau kakak atau ibu diaorg mntk tlg belikan sbb diaorg dah tau *hemmm..myb...konon je la*




wassalam

2 potpetpotpet:

Cik.Tedy said... [Reply to comment]

hahahahaaaa..nk gelak tergulin-guling bley x...hahahhaha..;P

n.asha said... [Reply to comment]

@Cik.Tedy
make sure xde org tgk suda. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...