Friday, April 22, 2011

"PENULIS SENJA TERAKHIR"

bismillahirrahmanirrahim...



Terima kasih buat cik Yana...kerana telah mengTag saye yer...
actually agak takut nak masuk contest ni...sbb this is my first time masuk contest...hehehe...
tapi x rugi kan klu cuba...menang alhamdulillah...hadiah dia pun lumayan gak...klu kalah pun isi masa lapang la katakan...


hemmm...kenapa kite nak join contest ni???
sebabnya kite rasa ini satu contest yang menarik...dapat mengasah bakat yang terpendam...kdg2 kite sendiri pun tak sedar bakat yg kite ada...btl tak?...menghasilkan karya bukan lah satu benda yang mudah...namun apa salah nya mencuba...


jadi...sape2 yang nak join contest ni sila klik ( LINK ) ini...cepat2...
all the best!!!


sekarang ni kite nak tag 3 kawan kite yang lain:


cik Fizah
dik Dayah Shuk
cik Tiqah




so...inilah hasil karya ku...

kawan
teringat daku saat perkenalan pertama kita
segan silu bertanyakan nama
di situlah titik bermulanya persahabatan kita
di situlah titik bermulanya kisah kita

kawan
teringat daku saat kegembiraan kita
senyum tawa mu menceriakan hari ku
gurau senda mu menghangatkan hari ku
satu memori yang terpahat kukuh dalam album hidup ku

kawan
teringat daku saat kesedihan yang dialami bersama
setiap kali air mata ku membasahi pipi
dikau lah yang menjadi tisunya
menghilangkan duka yang ku alami

kawan
segala kenangan akan ku simpan sebaiknya
kerana itu adalah sebahagian dari hidupku
kenangan yang menyimpan seribu peristiwa
diolah menjadi satu cerita

kawan
terima kasih kerana mewarnai hari-hari ku
terima kasih kerana menjadi sandaran ku
terima kasih kerana memberi satu memori indah buat ku 
terima kasih kerana hadir dalam hidup ku




winkwink
wassalam


5 potpetpotpet:

nelly said... [Reply to comment]

kawan ? Terharu ni baca ..pandai berkarya ..
hehe

all the best kamu !

=)

nurul asha said... [Reply to comment]

nelly...thanks. pakai hentam je...hehehe

nelly said... [Reply to comment]

still the ebst , bagi nelly , semua mampu untuk menjadi penyair ..
cuma perlu minat yang mndalam .^^

hazwanihazemi said... [Reply to comment]

tak sanggup nk masuk la sha. takut takda org paham nnti! hahaa
btw, gud job ashaaa!

nurul asha said... [Reply to comment]

hahaha...tak faham sebab hebat sgt tu...thank you waniey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...